19 okt 2018

Telefonie voor huisarts, fysiotherapie en tandartspraktijken

Telefonie oplossingen voor optimale bereikbaarheid van tandarts-, fysiotherapie- en huisartsenpraktijken.
Specifiek voor Huisarts-, Fysiotherapie- en Tandartspraktijken hebben wij een zeer uitgebreide telefonie oplossing. Niet alleen heel goed beveiligd maar ook zeer stabiel volgens LHV richtlijnen.
Met uitgebreide rapportage mogelijkheden en mogelijkheden voor telefonie instellingen zoals hoe snel wordt een gesprek beantwoord, piek momenten in het belverkeer overzien, gespreksopname, doorschakeling, uitval mogelijkheden bij niet werken van internet op kantoor locatie en nog veel meer mogelijkheden.
Samenwerking tussen praktijken steeds belangrijker.
Met het groter en professioneler worden van praktijken wordt het efficiënt afhandelen van telefoongesprekken steeds belangrijker. Meerdere praktijken kunnen wij met onze telefonie oplossing eenvoudig clusteren. Uiteraard kan jij jouw huidige telefoonnummer blijven gebruiken.
Een centraal noodnummer waar ook buiten praktijktijden patiënten terecht kunnen.
Door onze slimme roosterplanner kunnen wij het gesprek automatisch naar de juiste dienstdoende arts doorzetten.  Zo kan je bij afwezigheid en vakanties eenvoudig voor elkaar invallen zonder dat de patiënt daar iets van merkt.
Mobiele integraties zijn ook mogelijk
Wanneer je graag de spoedeisende gesprekken in de avond en in het weekend wil blijven ontvangen, maar je mobiele nummer aan je patiënten geven, gebruik je de vast op mobiel integratie. Hierbij worden alleen de spoedeisende gesprekken automatisch doorgezet naar je mobiel zonder dat de patiënt jouw mobiele nummer ziet.Zo hebben wij nog een aantal telefonie oplossingen. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw praktijk op 085-75 000 99 of vul het contact formulier waarna wij vrijblijvend contact met u opnemen.
Share this
08 okt 2018

Faxen met de oosterburen

Faxen?! Hoe 1980 is dat?! In het NRC stond vorige week een artikel over faxrepubliek Duitsland. Bij onze oosterburen faxt maar liefst 60% van de bedrijven veelvuldig. (Lees hier het artikel uit het NRC)

Gewoon doorfaxen

Doet u zaken met Duitsland? Dan is een fax dus eigenlijk onmisbaar. Duitse klanten of opdrachtgevers zullen vaak om een ondertekend document (met stempel!) vragen. Een mail van een gescand A4-tje is in sommige gevallen een oplossing, veel ondernemingen zullen echter gewoon een fax van u verlangen. Het zal u misschien verbazen, maar zelfs in het op-en-top gedigitaliseerde Nederland is bij sommige beroepsgroepen de fax onmisbaar. Vanwege het stopzetten van het project Kwaliteit en Innovatie, waarbij onder andere beveiligde communicatie met de Rechtbank zou worden gedigitaliseerd, zijn advocaten voor communicatie met de rechtbank in veel gevallen nog steeds op de fax aangewezen. Gewoon doorfaxen dus!

De fax kan toch de deur uit

Maar ondanks dat kunt u die oude ratelbak mét de bijbehorende faxrollen én de benodigde analoge telefoonlijn gewoon bij het grof vuil zetten. Zo dat ruimt lekker op én scheelt weer in de vaste kosten, want wat dacht u bijvoorbeeld van die aparte telefoonlijn. (Die in veel gevallen ook nog eens verdwijnt per 1-9-2019.) Faxen gaat namelijk tegenwoordig net zo makkelijk via IP.

Met een FoIP extensie op uw PBX-centale (uw telefooncentrale in de cloud) heeft u geen aparte hardware meer nodig om faxen te verzenden en te ontvangen. Vanaf uw computer kunt een e-mail met fax als attachment naar de Computim PBX sturen. Het attachment wordt dan als fax verstuurd naar het telefoonnummer dat u in het onderwerp van de e-mail zet. Ontvangen van faxberichten is nog makkelijker, faxen die naar uw faxnummer worden gestuurd komen als e-mail met .pdf attachment bij u binnen. Onze FoIP is anti-spam beveiligd.

Beveiligd tegen hacken

De afgelopen tijd was er veel te lezen over het hacken van faxmachines. Dit betrof zogenaamde all-in-printers; machines die kunnen printen, scannen, kopiëren en faxen. Deze apparaten ontvangen en verzenden de faxberichten via het traditionele telefonienetwerk. Tegelijkertijd zijn ze ook met het interne netwerk verbonden, omdat zo de printopdrachten binnenkomen en scans worden opgeslagen. Hackers wisten via openbaar beschikbare faxnummers deze machines binnen te komen met een relatief simpel script en zich zo toegang te verschaffen tot de interne bedrijfsnetwerken. Let op: dit betreft dus het ‘ouderwetse’ faxen. Met faxen via FoIP worden de berichten via een extreem goed beveiligde centrale in de cloud verzonden en/of ontvangen. Deze methode is daarom dus wel veilig.

U kunt een FoIP extensie aanvragen voor uw PBX-centrale. Dit kan via sales@computim.eu of u kunt hiervoor een ticket aanmaken in Mijn Computim. Een fax extensie kost € 6,50 per maand.

Share this
09 mei 2018

Grijp uw kans: KPN verhoogt de tarieven

Huh? Grijp uw kans want KPN verhóógt de tarieven? Jazeker, dit is uw kans om zonder enig probleem uw KPN abonnement op te zeggen, en te kiezen voor Computim. Overstappen kan tot 1 juni 2018.

Heeft u nog lijnen bij de KPN. Bespaar dan nu dus niet zoals eerder 15%, maar nu dus 24% op ISDN2 zakelijke bel basis lijn abonnementen.

Bij Computim bespaart u altijd al 15% op uw abonnement en tot 50% op gesprekskosten vergeleken met de tarieven van een KPN zakelijk bel basis abonnement. Nu de tarieven van het zakelijke bel basisabonnement, de starttarieven en bovendien ook nog eens de gesprekskosten naar vast en mobiel bij KPN per 1 juni stijgen kunt u bij Computim nóg MEER besparen. Wij verhogen namelijk NIETS!

KPN-verhoogt-de-tarieven

U bent vrij om te gaan

Wanneer een aanbieder de prijzen verhoogt tijdens de looptijd van het contract, bent u als contractpartij gerechtigd om het contract kosteloos te ontbinden. We zeggen natuurlijk niet dat u dit moet doen, maar we kunnen u er op z’n minst attent op maken! U kunt tot 1 juni kosteloos opzeggen bij de KPN als u een bel basis zakelijk abonnement heeft.

Overstappen? Wat moet u doen?

Neemt u direct contact op met Computim via 085 – 75 000 99 en we maken het meteen voor u in orde. Omdat het bij de bel basislijnen gaat om traditionele telefonie is het overnemen van een abonnement een relatief makkelijke handeling.  U behoudt uw eigen telefoonnummer(s). U blijft vanzelfsprekend de hele tijd bereikbaar. En we zorgen ervoor dat u geen dubbele facturen ontvangt. Als u een telefooncentrale heeft die geschikt is voor zakelijk VoIP bellen dan veranderd er alleen wat aan de centrale hoe deze uit belt, mocht u niet zelf over zo centrale beschikken dan kunnen wij ook loze VoIP telefoons leveren voor een scherpe prijs inclusief uitleg op locatie.

Wilt u meer weten over hoe dit zit? neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tip: Zorg ervoor dat u tijdens het gesprek drie facturen van KPN bij de hand heeft. Zo kunnen we makkelijk uw nieuwe tarief bepalen. En zoals we al eerder aangeven: dat wordt gegarandeerd besparen.

Share this
01 mei 2018

Niet te missen: voordelige .com-domeinnamen in de eerste helft van mei! Nu voor € 6,00 het eerste jaar.

Op 1 mei starten we met een nieuwe promo. Twee weken lang zijn de 1-jaar-registraties van .com-domeinnamen goedkoper. De prijs daalt van € 11,00 naar 6,00 euro per domein. Het spreekt voor zich dat .com een populaire extensie is, dus leg snel je nieuwe domeinnaam vast.

De korting van € 5.00* euro wordt bij het afrekenen automatisch toegepast per .com-domeinnaam die u nieuw laat registreren.

U ontvangt altijd gratis dns-beheer bij u .com-domeinnaam

Ja, ik wil een nieuwe .com-domeinnaam voor maar € 6,00 euro het eerste jaar.

*Deze promo is alleen geldig voor nieuwe .com-domeinnamen niet voor verhuizingen en meer jarige registraties.

Share this
29 apr 2018

SSL certificaat onmisbaar door Google Chrome update

De belangrijkheid van een SSL certificaat wordt al sinds begin 2017 aangegeven. Hiermee wordt alle uitgewisselde informatie op een website beveiligd. Denk hierbij aan persoonsgegevens, online aankopen en financiële transacties. Deze vertrouwelijke gegevens mogen niet zomaar bij de verkeerde mensen terecht komen. Als jouw website dus een SSL certificaat heeft, laat je jouw bezoekers en klanten zien dat er veilig met hun gegevens omgegaan wordt.

Google heeft nog geen serieuze sancties opgelegd tegen websites zonder SSL certificaat, maar daar komt verandering in. Google heeft in een bericht laten weten dat ze in juli 2018 met een nieuwe update komen voor Google Chrome (Chrome 68). In deze update laat Google direct linksboven in de URL balk zien of websites een beveiligde verbinding hebben. Dit wordt aangegeven met een groen slotje en een HTTPS verbinding. Als je geen HTTPS verbinding hebt, komt in de URL balk te staan dat de website ‘Niet veilig’ is. Dit wekt geen vertrouwen voor website bezoekers, wat ervoor kan zorgen dat je traffic en conversie misloopt.

chrome ssl waarschuwing

Installeren van een SSL certificaat

Mocht jouw website nog geen HTTPS verbinding hebben is dit snel en eenvoudig te regelen. Voor slechts €10,00 per jaar heb je bij ons al een SSL certificaat. Het installeren van het certificaat is in slechts enkele stappen gebeurd. U website hoeft niet bij ons gehost te zijn om een SSL certificaat te kunnen bestellen.

Bij een WordPress website installeer je de plugin ‘Really Simple SSL’. Daarna controleert de plugin of jouw website een SSL certificaat heeft. Is dit het geval? Dan kan je vervolgens direct de plugin activeren, zodat jouw website een beveiligde HTTPS verbinding krijgt.

Staat jou website op een ander platform of kom je er toch niet helemaal uit om het certificaat te installeren? Onze support medewerkers zitten voor je klaar om je er stap voor stap doorheen te helpen. Ze zijn telefonisch bereikbaar op 085 75 000 99 en per e-mail op support@computim.eu.

Share this
23 mrt 2018

ISDN stopt per september 2019, hoe zit dat precies?

Het vaste telefonienetwerk in Nederland wordt steeds minder gebruikt. Omdat het ook verouderd raakt, heeft KPN daarom aangekondigd een aantal aanpassingen in het aanbod voor traditionele telefoniediensten door te voeren. Voor vaste telefonie in Nederland wordt er gebruik gemaakt van lijnen die verbonden zijn met een telefonie-platform. Deze analoge PSTN en digitale ISDN 1/2 telefoniediensten lopen via telefooncentrales en het telefonieplatform van KPN. Sinds 2006 mogen ook andere telefonieaanbieders, zoals Computim deze diensten afnemen bij KPN Wholesale.

Het aantal gebruikers van traditionele telefoniediensten (ISDN 1/2 en PSTN) neemt de laatste jaren sterk af. Dit komt vooral door het succes van bellen via internet.

ISDN stopt

KPN heeft aangekondigd de enkelvoudige PSTN over te zetten op de landelijke IP (internet) infrastructuur. Gebruikers kunnen daardoor deze functionaliteit blijven gebruiken. Op 10 mei 2017 wordt hiermee een begin gemaakt. Vanaf 1 september 2019 zullen de enkelvoudige en meervoudige ISDN1/2 en meervoudige PSTN infrastructuur niet meer beschikbaar zijn voor klanten van KPN. Ook Wholesale klanten van KPN, zoals Computim kunnen er dan geen gebruik meer van maken.

Klanten die hiervan gebruikmaken moeten over naar op breedband gebaseerde telefonieoplossingen. Al geruime tijd maken steeds meer bedrijven gebruik van deze VoIP-diensten. Een groot voordeel van telefonie via breedband is dat het vaak aanzienlijk voordeliger is dan telefonie via ISDN en PSTN. Ook omdat er verschillende oplossingen worden gecombineerd op één aansluiting, zoals pinnen en beveiliging.

Wilt u zo snel mogelijk van uw traditionele telefonie overstappen op VoIP-bellen (bellen via internet), neemt u dan contact op met onze klantenservice via 085 75 000 99 of per e-mail : info@computim.eu

Share this
09 feb 2018

BELANGRIJKE VERANDERINGEN SSL-certificaten zijn vanaf nu maximaal twee jaar geldig

We melden je graag de aanstaande afschaffing van 3-jarige SSL-certificaten.

Het CA/Browser Forum keurde voorstel 193 goed, wat de maximale geldigheidsperiode (of “levensduur”) van domein-gevalideerde (DV) of organisatie-gevalideerde (OV) SSL/TLS-certificaten verkort van 39 naar 27 maanden (maximaal 825 dagen).

Dit is een wijziging die iedere aanbieder in de branche zal moeten implementeren, opgelegd aan alle certificaatsautoriteiten:

 • vanaf 20 februari 2018 voor certificaten van Symantec, RapidSSL, GeoTrust en Thawte
 • vanaf 1 maart 2018 voor Comodo-certificaten

Welke invloed heeft dit op huidige SSL-certificaten?

Elk certificaat dat vóór de bovengenoemde data is uitgegeven met een geldigheidsperiode van 3 jaar zal blijven werken zoals bedoeld en er wordt verder geen actie ondernomen. Na de bovengenoemde data worden opnieuw uitgegeven certificaten in duur beperkt tot 27 maanden (825 dagen).

Wat betekent dit voor nieuwe aanvragen?

Zodra de resolutie door de certificaatautoriteiten is aangenomen, is het niet langer mogelijk om certificaten met een geldigheidsperiode van meer dan 27 maanden (825 dagen) te bestellen via hosting beheer of bestel formulier

Share this
05 feb 2018

VoIP breekt nu ook in België door

Uit een recent onderzoek in opdracht van Computable blijkt dat onze zuiderburen ook steeds vaker de voordelen van VoIP-telefonie ontdekken. Uit interviews met ICT-beslissers van 3.700 Belgische bedrijven met 50 medewerkers of meer, is gebleken dat inmiddels meer dan de helft (51 procent) van deze bedrijven belt via VoIP. Aangezien er in België nog een hoop traditionele telefoniecentrales in gebruik zijn die binnenkort aan vervanging toe zijn, is de verwachting dat dit percentage nog flink zal stijgen in de komende jaren.

Waarom Belgen nu ook voor VoIP kiezen

Steeds meer Belgische organisaties ontdekken de voordelen van bellen via internet. Waar bedrijven vroeger nog weleens huiverig waren omdat er vaak flink was geïnvesteerd in traditionele telefonie en de voordelen van VoIP niet direct zichtbaar waren, is de technologie inmiddels veel verder gevorderd.

Naast dat onderling bellen met VoIP gratis is, profiteren bedrijven via VoIP-telefonie ook van voordelen als geavanceerde keuzemenu’s, integratie met mobiele telefonie en videobellen. Met behulp van VoIP kan telefonie bovendien gemakkelijk gekoppeld worden aan andere systemen, waardoor er meer telefoongesprekken afgehandeld kunnen worden met minder mensen.

Verschillen per organisatie

Op de Belgische markt voor VoIP-telefonie zijn duidelijke verschillende te zien. Zo maken ICT-bedrijven, energiebedrijven en financiële instellingen vaker gebruik van VoIP, terwijl bouwbedrijven juist vaak nog bellen via de analoge telefonielijn. Bovendien zijn het vaak de grotere bedrijven die eerder overstappen op VoIP. Iets wat voor de hand ligt, aangezien deze bedrijven vaak meer gesprekken afhandelen en daardoor al gauw meer voordeel behalen als het aantal telefoontjes efficiënter afgehandeld kan worden.

Computim uw zakelijke VoIP Partner

Profiteert u al van de voordelen die VoIP te bieden heeft? Als VoIP-specialist implementeren wij al vele jaren moderne telefonieoplossingen bij zowel grote als kleinere organisaties. De specialisten van Computim  zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben alles in huis om VoIP voor u tot een succes te maken. Van het bedenken van de beste oplossing, tot implementatie, periodiek onderhoud en beheer, wij verzorgen het voor u. Zo kunt u zich optimaal richten op uw corebusiness. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Share this
13 jan 2018

Wat is een SSL certificaat en waarom is het zo belangrijk?

Een SSL certificaat is een bestand dat zorgt voor een betere beveiliging van gegevens tussen de server (van jouw website) en een internet browser (zoals Chrome of Internet Explorer).

Doordat SSL certificaten een beveiligde sleutel koppelen aan de connectie van een website kunnen gegevens live geëncodeerd bewaard worden waardoor deze veilig ingevoerd kunnen worden zonder tussenkomst van externe systemen die de gegevens willen onderscheppen.

Op die manier kunnen met name login- en betalingsgegevens zoals wachtwoorden, creditcardnummers en persoonsgegevens veilig gebruikt worden op websites die beveiligd zijn met een SSL certificaat.

Een SSL certificaat aanvragen moet gedaan worden door de eigenaar van de website bij een certificaatautoriteit (zoals bijv. Comodo). Daarna kan de webhosting provider het SSL certificaat installeren in het juiste pakket op de server.

Wat is SSL?

SSL staat letterlijk voor Secure Sockets Layer wat betekent dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen een server en een internet browser waardoor de gegevens beveiligd worden.

SSL certificaten maken gebruik van het https-protocol van de browser (via poort 443) wat de beveiligde verbinding tot stand brengt. Daardoor is (een gedeelte van) de website ook alleen via https:// te bereiken op het internet.

Hoe herken ik een SSL certificaat?

Het is uiteraard belangrijk dat je als bezoeker of eigenaar van een website weet wanneer een SSL verbinding actief is. Een actieve SSL certificaten kan je herkennen aan een aantal zaken.

https-computim-blog

 1. Wanneer de URL van de website begint met HTTPS:// weet je dat de website beveiligd is met een SSL certificaat.
  Je kan dit controleren in de adresbalk van de internetbrowser die je gebruikt
 2. Wanneer er een SSL certificaat actief is wordt er een slotje getoond in de adresbalk van je internetbrowser
  Afhankelijk van je browser staat dat voor of achter de URL, in sommige browsers wordt dit niet automatisch getoond.
 3. Wanneer er een SSL certificaat met Extended Validation (EV) actief is wordt de adresbalk groen en wordt de naam van het bedrijf in de adresbalk getoond.
  Dit zijn specifieke SSL certificaten die de bezoeker extra signalen geeft dat de website te vertrouwen is.
 4. Als je op het slotje klikt in de adresbalk van je browser kan je vaak gedetailleerde informatie vinden over wie het certificaat aangevraagd en uitgegeven heeft.

Welke SSL certificaten zijn er beschikbaar?

Er zijn meerdere soorten SSL certificaten te koppelen aan een website. De beveiliging van deze SSL certificaten is verder gelijk, maar de toepassing en weergave kan verschillen. Hieronder vind je de meest gebruikte vormen terug.

 1. Single domain SSL certificaat
  Dit is het meest gebruie certificaat dat voor maximaal 1 (sub)domein gebruikt kan worden. Dit betekent dat alleen je hoofdwebsite beveiligd wordt door het certificaat. Je www.jewebshop.nl is dus beveiligt, maar een andere subdomein zoals bijvoorbeeld account.jewebshop.nl zal geen SSL verbinding hebben.
 2. Wildcard SSL certificaat
  Bij een Wildcard SSL certificaat zijn alle subdomeinen van je domeinnaam automatisch beveiligd met een SSL verbinding. Dat betekent bijvoorbeeld dat zowel www.jewebshop.nl als account.jewebshop.nl beveiligd is via het https-protocolHet Wildcard SSL certificaat wordt altijd als *.jewebshop.nl aangegeven in de omschrijving.
 3. Extended Validation (EV) SSL certificaat
  Extended Validation SSL certificaten werken exact hetzelfde als een Single domain SSL certificaat qua beveiliging, maar voegt bedrijfsinformatie toe aan de adresbalk voor extra vertrouwen richting de bezoeker (zie onder). Daarnaast wordt de adresbalk in een aantal browsers ook groen gemaakt.De certificaatautoriteit voert een handmatige bedrijfscheck uit voor het certificaat door een uitgebreide check van de bedrijfsgegevens (meestal via de Kamer van Koophandel) en een telefonisch gesprek ter verificatie.groene-balk-ssl-certificaat
 4. Multi domain SSL certificaat
  Deze SSL certificaten kunnen gebruikt worden om verschillende domeinnamen binnen één certificaat te beveiligen. Dit is met name handig voor bedrijven die online actief zijn in verschillende landen en daar aparte domeinnamen gebruiken. In dat geval zal bijvoorbeeld www.computim.nl, maar ook www.computim.be beveiligd zijn onder één certificaat.

Welk SSL certificaat er voor een webshop of website gekozen moet worden hangt dus af van de wensen van de eigenaar van de website. Normaal gesproken is een Single domain SSL certificaat voldoende, maar moeten er meerdere subdomeinen (Wildcard SSL certificaat) beveiligd worden of  is er een wens om extra vertrouwen te genereren bij klanten (Extended Validation SSL certificaat) dan kan er voor andere SSL certificaten gekozen worden.

Kosten SSL certificaat

Wat kost een SSL certificaat? Aangezien een SSL certificaat een geautomatiseerde dienst is die standaard voor elke website geïmplementeerd kan worden zijn de jaarlijkse kosten relatief laag.

De kosten van een SSL certificaat voor Wildcard en Extended Validation liggen een stuk hoger omdat hier minder vraag naar is en er vaak handmatige acties vereist zijn.

Wil je specifieke kosten voor een SSL certificaat weten? Bekijk dan onze SSL prijzen.

SSL certificaat aanvragen

Het aanvragen van een SSL certificaat verloopt over het algemeen via een webhostingprovider. Aardig wat webhostingproviders bieden SSL certificaten aan als extra dienst ter beveiliging van je website. Daarnaast kan je een SSL certificaten aanvragen bij een SSL provider. Het nadeel van een SSL certificaat kopen bij een certificaatautoriteit is echter dat je vaak zelf je certificaat moet installeren.

Als klant van Domeinwinkel kan iedereen zelfstandig een SSL certificaat aanvragen. Domeinwinkel zorgt er dan voor dat deze juist aangevraagd, gevalideerd en geïnstalleerd wordt. SSL certificaten installeren hoef je dan dus niet zelf te doen.

SSL certificaat installeren

Het installeren van een SSL certificaat gebeurd binnen de webhosting beheeromgeving van je website. Eerst kunnen we een SSL certificaat aanvragen met een aangemaakte Certificate Request (CSR) die de belangrijkste bedrijfsinformatie bevat. Aan de hand van de CSR wordt er geautomatiseerd een Private Key aangemaakt die gekoppeld moet worden aan het uiteindelijke SSL certificaat.

Na het aanvragen van het SSL certificaat wordt door de certificaatautoriteit een SSL certificaat en een aantal Root certificaten aangeleverd. Het SSL certificaat is uniek voor elke website en kan gekoppeld worden aan de Private Key.

De Root certificaten dienen ervoor om SSL certificaten te linken aan de juiste certificaatautoriteit en zijn gelijk voor alle certificaten van dezelfde certificaatautoriteit. Op die manier kan je browser zien wie het certificaat uitgegeven heeft en of dit te vertrouwen is.

Waarom een SSL certificaat?

Waarom zou je een SSL certificaat kopen? Wat zijn de voordelen van een SSL certificaat? en wat is SSL waard voor jouw website of webshop?

Dat is eigenlijk in 3 simpele woorden uit te leggen

 1. Beveiliging
 2. Vertrouwen
 3. Google rankings

Met een SSL certificaat beveilig je de gegevensuitwisseling tussen je website en de bezoekers van je website en zorg je er dus voor dat deze (vaak) belangrijke gegevens niet onderschept kunnen worden.

Dit zorgt voor vertrouwen van bezoekers in je website en diensten en daarmee potentieel langere klantrelatie en opbrengst. Positief dus voor je bedrijfsresultaat.

Daarnaast heeft Google in 2014 aangekondigd dat ze een HTTPS verbinding meenemen in het ranken van websites in de zoekresultaten. In december 2015 deden ze daar nog een schepje bovenop door te verkondigen dat HTTPS (dus met SSL beveiligde websites) echt voorrang krijgen in de zoekresultaten ten opzichte van niet beveiligde website.

Het gebruik van een SSL certificaat is dus positief voor de Google rankings van je website.

Wil je een SSL certificaat kopen? Of meer advies over bijvoorbeeld een domeinnaam registreren of het kiezen van de juiste hosting? Bekijk dan onze website of navigeer naar onze pagina voor het bestellen van één van onze  SSL certificaten.

Share this

© 2018 Computim. All rights reserved.

Click Me