Check hier jouw domeinnaam .com:

Over de .com domeinextensie


.com achtergrondinformatie

De .com domeinnaam werd in de vroege jaren van het internet veel gebruikt door commerciële bedrijven die ook internationaal handelden. Vandaar de afkorting .com. Tegenwoordig wordt de .com domeinnaam door bijna iedereen gebruikt en is het eigenlijk een generieke domeinextensie geworden. Zowel kleine als grote bedrijven en organisaties gebruiken tegenwoordig het .com domein. Ook instellingen en particulieren registreren relatief veel een .com domein. Het .com domein is het meest geregistreerde domein ter wereld en bestaat al sinds 1985.

Wanneer registreer je een .com domeinnaam?

Voorwaarden domein registreren


Je kunt het beste een .com domein registeren wanneer je plannen hebt om een website op te zetten die internationaal wordt ingezet. Het .com domein is niet gebonden aan een bepaald land zoals een .nl domein bijvoorbeeld. Het .com domein is daarmee uitermate geschikt om internationaal te gebruiken. Een .com domeinnaam is ook een prima alternatief wanneer andere domeinextensies al zijn geregistreerd door iemand anders.


Veelgestelde vragen over de .com domeinnaam


Hoe snel wordt mijn .com domein geregistreerd als ik bestel?

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het gekozen .com domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut is je domeinnaam dus geregistreerd!

Kan ik een .com domeinnaam naar jullie toe verhuizen?

Ja, je kunt een .com domein eenvoudig naar ons verhuizen. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.

Voor wie is de .com domeinnaam geschikt?

Een .com domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website internationaal in te zetten. Het .com domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemeen karakter heeft en dus altijd te gebruiken is.

Kan ik een .com domein ook anoniem registreren?

Tijdens het bestellen van je .com domeinnaam, kan je bij het opmerkingen aangeven dat je jouw .com domeinnaam anoniem wilt registrerent. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van Computim. Jij blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard.

Hoe registreer ik een .com domein bij Comutim?

Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze eenvoudige bestelwizard zorgt dat je in een paar minuten je domeinnaam geregistreerd hebt.

© 2018 Computim. All rights reserved.

Click Me