DOMEINNAAM REGISTREREN

Computim is uw betrouwbare full service hosting provider voor het beheren van uw domeinnamen. Wanneer u een domeinnaam vastlegt bij Computim betaalt u één vaste prijs per jaar voor alle extra’s. Heeft u al nagedacht over een goede .nl, .com, .be of andere domeinnaam? Computim helpt u graag.

Met een domeinnaam heeft u de mogelijkheid om een website, webshop of weblog te creëren. Daarnaast kunt u met een domeinnaam uw eigen e-mailadressen aanmaken. Een domeinnaam is het webadres dat een bezoeker intypt via het browser. Een do

Computim zorgt er via domeinregistratie voor dat uw website over een uniek adres op internet beschikt. Een groot voordeel van domeinregistratie is dat uw website sneller wordt gevonden. Daarnaast draagt domeinregistratie bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf of instelling. Als laatste zullen uw commerciële mogelijkheden toenemen. Computimbiedt niet alleen domeinregistratie aan. Wij voorzien tevens uw bedrijf of instelling van andere diensten waaronder domeinverhuizing. Hoe eerder u Computim inschakelt om uw domeinregistratie te regelen, des te beter. Hiermee voorkomt u dat anderen u voor zijn met dezelfde domeinregistratie.

Een domeinnaam bestaat uit een unieke naam gevolgd door een zogenoemde domeinnaam extensie (bijvoorbeeld .nl of .com).

Voordelig uw domeinnaam registreren

Mogelijkheden van een domeinnaam

De registratie van een domeinnaam brengt vele voordelen met zich mee. Zo is het na een domeinregistratie mogelijk om via uw domeinnaam e-mail te versturen en ontvangen. Op deze manier vergroot een registratie de herkenbaarheid van uw website bij uw klanten en bezoekers. Regel snel uw domeinregistratie of domeinverhuizing bij Computim en u profiteert van onze uitstekende dienstverlening

Regel nu uw domeinregistratie

Wilt u een stabiele hosting bij een ervaren hosting maatschappij? Vraag dan nu direct links u domeinnaam aan. U registratie wordt via een automatisch proces verwerkt en gecontroleerd op beschikbaarheid. Mocht u des ondanks vragen hebben over onze domeinnaamregistratie of webhosting diensten neem dan contact met ons via de chat, mail of per telefoon.

© 2018 Computim. All rights reserved.

Click Me