Check hier jouw domeinnaam .eu:

Over de .eu domeinextensie


.eu achtergrondinformatie

.eu is de country code top-level domeinnaam van de Europese Unie. De .eu domeinnaam wordt uitgegeven en beheerd door EurID of voluit ‘The European Registry of Internet Domain Names’.

Sinds de lancering van het domein in 2005 is het domein redelijk succesvol. Er zijn op dit moment meer dan drie miljoen .eu domeinnamen geregistreerd en daarmee is de .eu domeinextensie een van de meest populaire extensies van dit moment.

Wanneer registreer je een .eu domeinnaam?

De .eu domeinnaam werd in de vroege jaren van het internet veel gebruikt door bedrijven die ook internationaal handelden. Zowel kleine als grote bedrijven en organisaties gebruiken tegenwoordig het .eu domein. Ook instellingen en particulieren registreren relatief veel een .eu domein.

Je kunt het beste een .eu domein registreren wanneer je wilt laten zien dat jouw website zich richt op Europa. Het .eu domein kan ook goed worden ingezet als alternatieve domeinextensie wanneer je gewenste, bijvoorbeeld .nl domein, al bezet is.

Veelgestelde vragen over de .eu domeinnaam


Hoe snel wordt mijn .eu domein geregistreerd als ik bestel?

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het gekozen .com domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut is je domeinnaam dus geregistreerd!

Kan ik een .eu domeinnaam naar jullie toe verhuizen?

Ja, je kunt een .com domein eenvoudig naar ons verhuizen. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.

Voor wie is de .eu domeinnaam geschikt?

Een .eu domein is geschikt voor bedrijven, organisaties of personen die van plan zijn om hun website in Europa of in Nederland in te zetten. Het .eu domein is ook een prima alternatieve extensie wanneer je voorkeursextensie al bezet is omdat het een algemene / generiek karakter heeft en dus altijd te gebruiken is.

Kan ik een .eu domein ook anoniem registreren?

Tijdens het bestellen van je .com domeinnaam, kan je bij het opmerkingen aangeven dat je jouw .com domeinnaam anoniem wilt registrerent. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van Computim. Jij blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard.

Hoe registreer ik een .eu domein bij Comutim?

Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze eenvoudige bestelwizard zorgt dat je in een paar minuten je domeinnaam geregistreerd hebt.

Kan ik meerdere domeinnamen koppelen aan één hostingpakket?

Ja, dit is zeker mogelijk via ons controlpanel voor een overzicht van onze webhosting pakketen bezoek onder webhosting pagina hier.</ p>

© 2018 Computim. All rights reserved.

Click Me