Check hier jouw domeinnaam .ist en/of .istanbul:

Over de .IST & ISTANBUL domeinextensie

De extensie .istanbul refereert naar de hoofdstad van Turkije. Vroeger heette het Constantinopel en was het de hoofdstad van het Byzantijnse Rijk. De stad heeft 14 miljoen inwoners. Richt jij je op Istanbul of is het je favoriete stad? Registreer dan de domeinextensie .ist en/of .istanbul bij Computim.


Voorwaarden .IST & ISTANBUL domein registreren

Voor het registreren van een .istanbul domeinnaam gelden enkele specifieke voorwaarden:

  • Het minimaal aantal karakters van de domeinnaam is drie en het maximaal aantal drieënzestig.
  • Een domeinnaam kan bestaan uit letters, cijfers en een minteken (-).
  • Domeinen mogen niet beginnen of eindigen met het minteken.

Veelgestelde vragen over de .IST & ISTANBUL domeinnaam


Hoe snel wordt mijn .IST & .ISTANBUL domein geregistreerd als ik bestel?

Na je bestelling en betaling gaan wij direct het gekozen .IST & .ISTANBUL domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut is je domeinnaam dus geregistreerd!

Kan ik een .IST & ISTANBUL domeinnaam naar jullie toe verhuizen?

Ja, je kunt een .IST & ISTANBUL domein eenvoudig naar ons verhuizen. Vul de gewenste domeinnaam in bovenaan deze pagina en klik op de “check” knop. Je ziet dan een verhuis knop verschijnen. Onze wizard regelt de rest voor je. Als je wil kunnen we vaak ook kosteloos de houdergegevens voor je wijzigen. Stuur ons een e-mail met de nieuwe houdergegevens en we passen dit na de verhuizing direct voor je aan.

Voor wie is de .IST & .ISTANBUL domeinnaam geschikt?

Richt jij je op Istanbul of is het je favoriete stad? Registreer dan de domeinextensie ist & .istanbul bij COMPUTIM.

Kan ik een .IST OF ISTANBUL domein ook anoniem registreren?

Tijdens het bestellen van je .IST OF ISTANBUL domeinnaam, kan je bij het opmerkingen aangeven dat je jouw .IST OF ISTANBUL domeinnaam anoniem wilt registrerent. Wanneer je hiervoor kiest registreren wij de domeinnaam op de naam van Computim. Jij blijft wel altijd zelf eigenaar uiteraard.

Hoe registreer ik een .IST OF .ISTANBUL domein bij Comutim?

Je kunt bovenaan deze pagina je gewenste domeinnaam invoeren. Je krijgt dan te zien of de domeinnaam nog vrij is of al bezet is. Als deze bezet is klik je op de verhuis knop die dan verschijnt. Als de domeinnaam nog vrij is, klik je op de registreer knop die dan verschijnt. Onze eenvoudige bestelwizard zorgt dat je in een paar minuten je domeinnaam geregistreerd hebt.

© 2018 Computim. All rights reserved.

Click Me