Office 365 Samenwerken is makkelijker dan ooit tevoren.

Met Office 365 heb je als bedrijf altijd en overal toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen en agenda’s, vanaf elk apparaat. Het pakket omvat de vertrouwde Microsoft Office-programma’s die al jaren gebruikt worden in de standaard kantooromgeving, zoals Word, Excel, Outlook en PowerPoint.

Office 365 voor bedrijven is een alles-in-één service met betaling naar verbruik voor een betaalbare prijs, met een hoogwaardige beveiliging en betrouwbaarheid. Office 365 synchroniseert e-mail, contactpersonen en agenda’s realtime op verschillende apparaten waardoor gebruikers altijd over de laatste versie van bestanden beschikken.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Office 365 voor jouw bedrijf? Onze experts voorzien je graag van een persoonlijk advies.

Waarom Office 365 kiezen

Toegang

Altijd en overal toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen en agenda’s, vanaf elk apparaat met internet

Management Plus

De gebruiker kan zich volledig richten op eigen werkzaamheden zonder zich druk te maken over de onderliggende IT.

Wat is Office 365?

Office 365 is een abonnementsservice waarmee je altijd over de meest recente hulpprogramma’s van Microsoft beschikt. Er zijn Office 365-abonnementen voor thuisgebruik en persoonlijk gebruik, evenals voor kleine en middelgrote bedrijven, grote ondernemingen, scholen en non-profitorganisaties.

Alle Office 365-abonnementen voor thuis- en persoonlijk gebruik omvatten Office 2016, met de volledig geïnstalleerde Office-toepassingen waarmee u vertrouwd bent, zoals Word, PowerPoint en Excel. Bovendien krijg je extra online opslag, continue en gratis technische ondersteuning, en nog meer. Je kan ervoor kiezen om maandelijks of jaarlijks voor het abonnement te betalen, en het Office 365 Home-abonnement biedt je de mogelijkheid jouw abonnement met maar liefst vier leden in het gezin te delen.

De meeste Office 365-abonnementen voor bedrijven, scholen en non-profitorganisaties omvatten de volledig geïnstalleerde toepassingen. Microsoft biedt echter ook basisabonnementen met de onlineversies van Office, bestandsopslag en e-mail. Wij bekijken graag samen welke oplossing het meest geschikt is voor jouw organisatie.

Samenwerken met Office 365

Ongeacht of er online of offline gewerkt wordt, Office 365 staat 24×7 klaar op de computer, tablet of telefoon. Daarmee werk je gemakkelijk samen met collega’s, partners en klanten, met documenten die altijd up-to-date en vanaf bijna elke locatie toegankelijk zijn. Online kan er tegelijkertijd samengewerkt worden in Office-bestanden en kunnen gebruikers elkaars wijzigingen direct zien. Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig. Met Office 365 is zorgen maken over IT niet meer nodig.

Office 365 met Management Plus

Office 365 via Computim zorgt met behulp van de optie Management Plus dat je van alle technische en administratieve beheerderstaken wordt ontzorgd. Wij zorgen ervoor dat je het meeste uit de investering haalt zodat de gebruikers zich volledig kunnen richten op de eigen business zonder zich druk te maken over de onderliggende IT. Dit kan zowel voor Office 365 Business Essentials, Office 365 Business Premium als Office 365 Enterprise E3.

Eenvoudige datamigratie naar Office 365

Jouw bestaande gegevens kunnen moeiteloos worden gemigreerd naar de nieuwe Office 365-omgeving. Wij zorgen voor een naadloze overgang en migratie van alle exchange data; zowel e-mail, taken, agenda-items, etc.

Betrouwbare security binnen Office 365

Bij werken in de cloud denk je als ondernemer direct aan security. On premise heb je namelijk niet alleen zicht op waar je data staat, maar ook volledige controle over wat er mee gebeurd. Bij de (public) cloud geeft veel organisaties minder zekerheid en daardoor een grote zorg en belangrijke reden om hier niet voor te kiezen.

Microsoft is zich hier bewust van en heeft Office 365 dan ook voorzien van state of the art security oplossingen, dit onderdeel is zelfs opgenomen in de Service Level Agreement. Dit geldt niet alleen voor de software zelf, maar ook voor de Microsoft Datacenters. Office 365 voldoet hiermee aan de zeer strenge Europese privacyvoorwaarden voor de opslag van gegevens. Microsoft is de eerste clouddienst waarvoor dit geldt.

Daarnaast heeft DNB, door het recht te krijgen onderzoek uit te voeren bij Microsoft, de weg vrijgemaakt voor financiële instellingen om gebruik te maken van Office 365. Een ander certificaat dat de veiligheid en betrouwbaarheid van de gegevens bij Office 365 garandeert is het ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging.

Computim biedt toegang tot het Microsoft CSP-programma

Via het Microsoft CSP-programma kan een select aantal distributeurs, managed serviceproviders, ISV’s en hostingproviders hun producten en diensten bundelen met Microsoft-cloud-diensten. De partner draagt daarbij zorg voor implementatie en beheer van de Microsoft software, inclusief facturatie en ondersteuning.

De klanten van Computim hebben via het CSP-programma de mogelijkheid om hun bestaande dienstenpakket op abonnementsbasis uit te breiden met Microsoft diensten en applicaties. Je hoeft dus zelf geen investering te doen en hebt met Computim heeft u één vast aanspreekpunt voor alle Cloud-diensten.

© 2018 Computim. All rights reserved.

Click Me