OpenCart hosting met persoonlijke service

OpenCart is ontworpen om snel en gemakkelijk een webshop op te zetten. OpenCart is eenvoudig in gebruik. Met OpenCart heb je verschillende talen en valuta’s ter beschikking, zodat je je website in verschillende landen kunt publiceren. Tevens is het mogelijk om meerdere webshops vanuit een beheeromgeving te runnen. OpenCart beschikt over vele gratis of betaalbare plugins, zodat je je webshop volledig kunt realiseren zoals jij in gedachten heeft.

Razendsnel door 100% SSD opslag

Een razendsnelle OpenCart webshop? Kies dan voor onze OpenCart hosting! Al onze hostingpakketten maken gebruik van 100% SSD opslag. Hierdoor is je website tot wel 50% sneller dan bij traditionele opslag. Je OpenCart website zal dus razendsnel laden. Een snelle webshop zorgt voor meer verkopen (conversies) en draagt bovendien bij aan een hogere positie in zoekmachines zoals Google. Het is dus belangrijk om te kiezen voor snelle webhosting!


Welk OpenCart hostingpakket is geschikt voor mij?

Al onze webhosting is standaard geschikt voor het gebruik van OpenCart. Welk hostingpakket je het beste kan kiezen hangt daarom af van je eisen, de grootte van de website en het aantal bezoekers.

Kleine tot middelgrote OpenCart webshops
Ga je voor het eerst aan de slag met OpenCart of heb je al een kleine tot middelgrote website en wil je die naar Computim verhuizen? Dan is onze standaard webhosting voor jou de juiste keuze. Dankzij 100% SSD opslag en eigen CPU & RAM is je OpenCart website dan al razendsnel. Je hebt al een standaard webhosting pakket vanaf € 12,40 per jaar!

Bovendien kan je bij webhosting gebruikmaken van een SSL certificaat om je website te beveiligen. Een SSL certificaat is voor een webshop sterk aan te raden omdat je wettelijk verplicht bent de gegevens van bezoekers te beveiligen. Bovendien straalt een SSL certificaat vertrouwen uit waardoor bezoekers eerder iets zullen kopen in je webshop.

Grote websites met veel bezoekers
Wanneer je een hele grote OpenCart webshop hebt met veel bezoekers dan is een eigen server zoals een Managed VPS de beste keuze.
Je krijgt dan je eigen virtuele server met nog meer rekenkracht en stabiliteit voor de allerbeste prestaties. Bovendien kan je op een Managed VPS meerdere websites draaien. Je hebt al een eigen Managed VPS vanaf € 49,95 per maand!

Voordelen van Opencart

√ Meerdere webshops runnen vanuit één account
√ Meer dan 20 verschillende betaalmogelijkheden
√ Product reviews/beoordelingen
√ Ongelimiteerd aantal categorieën en product
√ Afbeeldingen automatisch in dezelfde grootte
√ Webshops voor verschillende landen en munteenheden

Waarom Opencart hosting bij Computim?

√ Speciale OpenCart hosting server
√ Makkelijke installatie van modules via admin gedeelte OpenCart
√ Onbeperkt admin gebruikers in OpenCart
Gratis back-up 1x per dag
Gratis ondersteuning via mail/chat en telefonisch
Gratis Mollie account voor iDeal Bancontact Creditcard en andere betaal opties

Veel voorkomende vragen over OpenCart


Hoe bestel ik OpenCart hosting?

Voor het bestellen van een OpenCart hosting systeem kiest u hierboven uw pakket. Zodra u bestelling is afgerond zullen wij voor u OpenCart beschikbaar maken waarna u eenvoudig via de administratie interface van OpenCart u website kunt beheren en plugins installer.


Voor het instellen van e-mail krijgt u toegang de Plesk omgeving zodat u zelf de gewenste e-mail adressen kan instellen voor uw webshop.

Wat is OpenCart?

OpenCart is een veelgebruikt content management systeem (CMS) voor het maken en onderhouden van e-commerce websites. Met OpenCart maak je eenvoudig een webshop zonder dat je hier uitgebreide technische of programmeerkennis voor nodig hebt. OpenCart is minder uitgebreid dan Magento en daarom gemakkelijker om te leren. Omdat het een open-source CMS is kan je gratis gebruik maken van deze software.

Hoe snel wordt mijn website / webshop administratie opgeleverd?

De OpenCart webshop doorgaans een binnen 4 uur opgeleverd zodat u direct in aan de slag met u eigen OpenCart webshop. Zodra de oplevering gereed is ontvangt u hier een bericht van waarnaa u zelf verder met de producten en extra plugins aan de gang kan.

Krijg de beschikking over iDeal bij een OpenCart webshop van Computim?

Wij leveren standaard aan de hand de registratie gegevens mollie account voor het afhandelen van iDeal betalingen. standaard zullen wij hiervoor het info@uwdomeinnaam gebruiken mocht u al over een mollie account beschikken kan u uiteraard ook dat account gebruiken voor de webshop.

© 2018 Computim. All rights reserved.

Click Me