Slimme oplossingen voor slimme bedrijven

Wij dragen zorg voor uw probleem en komen met een oplossing op maat. Zo kunt u zich op uw business concentreren.

Computim is een full-service telecom hostingbedrijf gelegen in het Noord-Holland. Onze specialisatie ligt bij Draytek, IBM, HP en tal van andere communicatie oplossingen. Naast onze expertise op communicatie gebied leveren wij ook website hosting, netwerkbeheer en elke denkbare internetverbinding. Of het nu gaat om een ADSL, (v)VDSL, 4G verbinding of om Glasvezel verbinding,Computim kan het voor u regelen.

 

Eerlijke en transparante hosting en dienstverlening is waar wij voor gaan. Wij beloven je kwalitatieve hosting voor een voordelige prijs. In onze algemene voorwaarden vindt u geen kleine lettertjes. Wij doen ons uiterste best om u te voorzien van excellente hosting en dienstverlening.

357
Tevreden Klanten
50 %
Kwartaal Groei
2485
Agreonden Projecten
6889
VoIP gesprekken

Ervaringen

ervaringen

Fantastische service en altijd bereikbaar

Saskia & Niels Eigenaars https://www.badjasparadijs.nl

Als ik een kwaliteit moet opnoemen van Xander, dan is het wel zijn behulpzaamheid. Hij reageert snel en geeft aan hoe en of hij je kan helpen. Dat vind ik echt een mega pluspunt t.o.v. de grotere bedrijven.

Professioneel, veel kennis en een goede service. Ik ben zeer tevreden.

Hetty van Epen Eigenaar https://www.lelycare.nl

Onze Viesie

Hosting en services voor slimme bedrijven

Persoonlijk

Wij willen niet dat u het gevoel krijgt dat u een klantnummer bent. Geen klantnummer 57046, maar een persoonlijke benadering. Wij willen uw zorgen afnemen en dat kan natuurlijk alleen met een eerlijke en authentieke werkwijze. U krijgt geen verborgen kosten of afspraken wanneer u met ons  samen werkt.

Support

Wij zorgen ervoor dat u met al uw vragen bij ons terecht kan. Geen 0900 nummer of een ticket, gewoon support zoals het hoort. U kunt ons via e-mail en telefoon bereiken. Mochten wij niet opnemen, dan wordt u binnen 8 uur teruggebeld. Via de e-mail reageren we meestal binnen 4 tot 8 uur.

U krijgt bij ons geen keuze menu gewoon direct iemand aan de lijn.

Advies op maat

Wij willen u graag voorzien van goed advies. Uiteraard denken wij met u mee over uw probleem en ondersteunen u daarin. Heeft u specifieke wensen voor uw hosting/website/netwerk: dan zorgen wij ervoor dat het mogelijk wordt. U kunt ons bellen of e-mailen voor vrijblijvend advies.

Onze samenwerkingspartners

Samen worden we sterker en wij groeien samen met deze partners:

  • sidn
  • openprovider

© 2018 Computim. All rights reserved.

Click Me