Bestel hier uw zakelijk VoIP abonnement:

Abonnementen voor zakelijk VoIP

VoIP abonnementen zijn er in twee varianten. Hosted VoIP (vanaf € 6,95*) en SIP trunking (vanaf € 20,00*).

De meeste ZZP en MKB bedrijven kiezen voor een “Basis” of “Complete” zakelijk Hosted VoIP abonnement. De telefoontoestellen maken contact met een telefooncentrale in een datacenter. Op deze manier wordt een gesprek ontvangen en kan een gesprek worden opgezet. Bij SIP trunking heeft het bedrijf wel een telefooncentrale op de zaak. SIP trunk is een vervanging van ISDN. Inkomende en uitgaande gesprekken gaan middels de SIP trunk via internet naar een VoIP Computim. Mocht u centrale op locatie storing geven of het internet dan zal de VoIP centrale van Computim een bel regel uitvoeren bij inkommende gesprekken om deze op een alternatief nummer af te leveren. Deze oplossing vergroot aanzienlijk de bereikbaarheid van uw onderneming.

Welk zakelijk VoIP abonnement is geschikt voor uw bedrijf?

Wij hebben veel ervaring met verschillende VoIP oplossingen. Daardoor kunnen wij u uitstekend adviseren. Het maakt niet uit of u een ZZP-er bent of manager van een callcenter. Wij weten voor elke situatie de geschikte oplossing.

Bent u bijvoorbeeld zelfstandig bouwvakker dan zult u niet vaak op kantoor zijn. Het heeft daarom geen zin om een VoIP oplossing te kiezen waarbij verschillende telefoontoestellen op kantoor gaan rinkelen. Een vast+mobiel oplossing is dan een betere oplossing. Uw klanten bellen een regionaal nummer (0251-21712) en komen rechtstreeks op uw mobiele telefoon uit. En bent u bezig met een klus dan neemt de voicemail het gesprek aan. Dit gaat door het installeren van een app op uw telefoon.

Maar bent u eigenaar van een callcenter dan heeft u hoogstwaarschijnlijk niets aan een mobiel integratie. Voor u is het belangrijk dat een callcenter agent zoveel mogelijk relevantie informatie krijgt over een telefoongesprek. Daarom is in uw situatie een softwarekoppeling met VoIP van toepassing. Dit vraagt om een andere aanpak.

Blog

Ons blog bevat informatie over actuele ontwikkelingen

© 2018 Computim. All rights reserved.

Click Me